avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotararile adunarii generale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotararile adunarii generale

Buna ziua,

In legea 230/2007 , art 25 alin 4 se mentioneaza urmatoarele:
(4) Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul
de procese-verbale al asociaţiei de proprietari, se semnează de
către toţi membrii comitetului executiv şi se comunică, în scris,
tuturor proprietarilor.

As dori sa stiu in cat timp de la constituirea adunarii generale trebuie sa se faca comunicarea hotararilor.

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
darina123, utilizator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 08:29, 23 Iulie 2018
Nu este un timp anume prevăzut de la adunare pană la comunicarea prin afișarea la avizier , insă dacă hotărarie A.G. iși produc efectul acestea trebuie anunțate astfel ca proprietariii să cunoască modificări din C.E. sau rate la lucrări de reparații. astfel spus hotărarile luate in A.G. .
Legiuitorul nu a prevazut termen comunicare hotarari ale adunarii generale
~ Conținut șters la cerere ~
O decizie a Instanței nu modică legea . dacă luam in calcul cate decizii au dat Instanțele pe alte legi pe lucruri mult mai grave decat cazul de față .
Inainte de a ataca a-ți fost informat de convocarea și posibil și de reconvocarea a Adunării Generale cu subiectele puse in dicuție . Dacă vă interesa ce s-a hotarat puteați cere informații nu să așteptați pănă se afișează hotarările luate in ședință .
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre a adunării generale contestată în termen de 45 de zile - vrem detalii şi termene maxime zxc1 zxc1 Suntem câţiva proprietari care vrem să dăm în judecată conducerea unei Asociaţii de Proprietari pentru a contesta în totalitate o Adunare Generală ... (vezi toată discuția)
Proces verbal adunare generala asociatie de proprietari tudorflorin tudorflorin Va rog frumos sa ma ajutati cum trebuie intocmit un Proces verbal din timpul unei Adunari Generale Asociatie de proprietari . Cu multumiri anticipate (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara a proprietarilor tomasso tomasso La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea ... (vezi toată discuția)