avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire a contravalorii timbrului de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire a contravalorii timbrului de mediu

După ce am depus actele necesare și cererea de restituire a contravalorii timbrului de mediu, primesc acasă vreo confirmare? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se poate incerca recuperarea timbrului de mediu platit in 2014 ? challenger challenger Am reusit sa inmatriculez un autoturism si ma intereseaza daca sunt sanse de recuperare a contravalorii timbrului de mediu, platit acum doua saptamani. (vezi toată discuția)
Stie cineva daca s-a pronuntat favorabil vre-o instanta pentru restituirea timbrului de mediu (ou 9/2013) ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna daca pana in prezent s-a pronuntat vre-o instanta in sensul restituirii timbrului de mediu conf. ... (vezi toată discuția)
Primesc banii platiti ca timbru de mediu sau nu? iliuta85 iliuta85 Buna ziua!In noiembrie 2017 am depus actele la finante cu hotararea judecatoreasca definitiva pentru restituirea timbrului de mediu,trebuie sa depun si cererea ... (vezi toată discuția)