avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Stie cineva daca s-a pronuntat favorabil vre-o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Stie cineva daca s-a pronuntat favorabil vre-o instanta pentru restituirea timbrului de mediu (OU 9/2013) ?

Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna daca pana in prezent s-a pronuntat vre-o instanta in sensul restituirii timbrului de mediu conf. OU 9/2013. As dori sa stiu cum a motivat instanta. Sau macar un model de cerere nde chemare in judecata facuta in temeiul ordonantei respective. Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva :) =D>
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 08:40, 22 Iunie 2014
Problema sta asa : regula este respingerea cererii de restituire a contravalorii timbrului de mediu. Sunt si exceptii, dar putine.
Va dau un link. Cititi comentariile, sunt importante!
[ link extern ] /
Multumesc frumos, interesant si util linkul so comentariile :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu oug 9/2013 MoldovanRaul MoldovanRaul buna ziua, Daca o persoana a cumparat o masina din romania, si a fost obligata la plata timbrului de mediu potrivit oug 9/2013, deoarece primul proprietar din ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)