avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce nu pot sa iau ajutor social, cand nu am nici un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce nu pot sa iau ajutor social, cand nu am nici un venit, ci doar pomana primita de la rude si prieteni

Am niste bani, o suma f. mica primita de la o ruda din strainatate, de 250 lei. Am cerut ajutor social, care este 141.5 lei,pentru ca nu pot trai, bolnava fiind, cu 250 lei.
Cei de la ajutoare sociale mi-au spus ca nu pot primi nici ajutor de la rude, nici de la prieteni, numite si pomana. De cand ajutorul rudelor, este venit?

Alte discuții în legătură

Cum se descurca cei fara loc de munca in romania? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Analizand situatia economica grea din Romania, lipsa locurilor de munca, cresterea preturilor si chiar mai mult... scaderea salariilor mi-a incoltit ... (vezi toată discuția)
De ce nu primesc ajutor social si ajutor pentru incalzire? nuna nuna am mai scris odata dar nu am primit nici un raspuns .......azi am fost la primarie si am intrebat daca eu beneficiez de ajutorul cu alimente sau cel de lemne ... (vezi toată discuția)
Ce venituri nu pot fi executate silit tom20034 tom20034 Am inteles ca exista o lege care interzice executarea silita a unor categorii de venituri. Care sunt acelea? Multumesc. (vezi toată discuția)