avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia mostenitorilor la plata sumei izvorata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia mostenitorilor la plata sumei izvorata dintr-un contract a unui beneficar decedat?

Buna ziua daca o beneficiara a decedat si a ramas cu o obilgatie de plata foarte mare izvorata dintr-uhn contract de servicii sociale, respectiv si fiul dansei na platit diferernta de contributie, doamna a decedat in anul 2016 luna septembrie, plata datorata e pentru anul 2015-2016 aceasta datorie e prescrisa sau cei ani se socotesc de la decesul dansei. Care sunt prevederile legala prin care putem obliga mostenitorul la plata datoriei, se poate face actiune in recuperare de la mostenitor a-si dori un model de format de actiune civila,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 09:19, 25 Mai 2018
Poate va ajuta actiunea oblica, daca nu s-a deschis succesiune dupa debitorul obligatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Daca o beneficiara a institutiei noastre a decedat si a ramas cu un debit de plata in valoare de 9888 lei pe care trebuia sa il plateasca conform ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare cu clauza de abitatie, probleme ignoranta ignoranta Buna ziua, In 2013 am cumparat un apartament din bani mosteniti din decesul mamei mele pe numele minorei mele. Persoanele de la care am cumparat acest ... (vezi toată discuția)
Moarta de 4 ani...cu datorii !!!!!! Graminede Graminede IN [b]5 [/b][b]iunie 2004[/b] a decedat mama mea. La [b]1 iulie 2004 [/b]am anuntat firma de cablu tv-post ca cer rezilierea contractului facut de mama si ei, ... (vezi toată discuția)