avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto proprietar nou
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto proprietar nou

Buna ziua,
am achizitionat un auto acum 3 ani de la o firma care intre timp s-a inchis (la cerere). Auto are taxa achitata. Eu, ca si nou proprietar, pot solicita restituirea taxei auto (cand am negociat pretul mi s-a spus ca are taxa auto inclusa!) ?
Cel mai recent răspuns: Nick Vata , utilizator 12:21, 4 Iunie 2018
Chiar sunt caz unic? Nu exista un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto pe firma - firma dizolvata din 2010 egradinaru egradinaru Buna ziua, Cum se poate cere restituirea taxei auto pentru auto luat pe firma iar firma dizolvata intre timp, din 2010? Mentionez ca masina INCA mai este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare danilacristian danilacristian buna ziua,in 2008am inmatriculat un autoturism pentru care am platit o taxa de inmatriculare de 6000 lei,iar in martie 2012 am deschis proces pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto MadalinaCostea MadalinaCostea Buna ziua, Am citit toate stirile publicate in ultima perioada legate de recuperarea taxei auto, in schimb nu am reusit sa inteleg daca in cazul meu, spre ... (vezi toată discuția)