avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Concediu paternal
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Concediu paternal

Buna seara,

Doresc sa aflu daca pot primi concediu paternal daca am lucrat pentru o firma de croaziera si am platit taxe statului Italian.
Cel mai recent răspuns: Decike , utilizator 11:22, 28 Mai 2018
Buna seara,
Unde locuiti? In Italia sau in Romania?
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua,

Locuiesc in Romania
Va referiti la concediul paternal (cinci zile lucrătoare sau 15 zile lucratoare in cazul in care s-a absolvit un curs de puericultura) sau la concediul pentru cresterea copilului (doi ani, respectiv trei ani, în cazul copilului cu handicap)?

Sunt doua situatii total diferite.
Buna ziua,

Ma refer la concediul de 2 ani, pentru cresterea copilului,

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la nașterea unui copil la cate zile am dreptul libere ... ionutzu454 ionutzu454 Buna ziua! La nașterea unui copil la cate zile am dreptul libere de la muncă 5 zile sau 10? Și dacă am absolvit și cursul de puericultura mi se mai adauga ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lumysss Lumysss Buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de acest subiect si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am un baietel care inplineste 2 ani pe 03.11.2016 si am ... (vezi toată discuția)
Concediu parental alinailie alinailie Buna ziua!As vrea sa stiu daca concediul parental se acorda si tatilor care nu sunt casatoriti legal cu mama copilului,cum este cazul meu si al partenerului ... (vezi toată discuția)