avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto din 2015 o pot recupera ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto din 2015 o pot recupera ?

Am înmatriculat masina Pt prima data in rom in 05.2015 acum as putea recupera banii ? Ce se întâmpla dacă sa zicem ca recuperez banii și vreu sa vând masina ? Noul proprietar va trebui sa plătească din nou ?
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
Yus87, utilizator

Alte discuții în legătură

Inscriere auto prin intermediar cristib83 cristib83 Buna ziua, situatia sta in felul urmator: am un autoturism cu talon dar fara cartea masinii. Pe talon apare vechiul titular ce detine masina din 2007 dar si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto VLADMACRON VLADMACRON Buna ziua. Am vandut o masina la care s-a platit taxa de inmatriculare initial (s-a facut deja contract de vanzare cumparare, inclusiv stergere de la impozit ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina? marean1 marean1 Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul ... (vezi toată discuția)