avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile trecute integral?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile trecute integral?

Buna ziua, am un cabinet care anul trecut a mers in pierdere. Cum e mai bine sa procedez cu bunurile de consum achizitionate pentru a nu mai fi in pierdere in declaratia pt anul in curs? la cheltuieli deductibile trebuie sa trec tot ce cheltui si inregistrez pe cabinet sau pot sa nu le cuprind pe toate in calculul venitului net? Am estimat un venit mai mare dar nu a mers la inceput. Sper ca anul acesta sa fie mai bine. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:55, 27 Mai 2018
Nu este nicio problema ca sunteti si anul acesta pe pierdere, atat timp cat cheltuielile au fost facute in scopul afacerii. Se mai intampla ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intocmesc declaratiile 200, respectiv 220? mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Doua prietene m-au rugat sa le ajut cu evidenta contabila pt intreprinderile individuale ... (vezi toată discuția)
Neclaritati in calcularea venitului net ismi3ismi ismi3ismi A.\"52. Venitul net sau pierderea fiscală se calculează astfel: din totalul sumelor încasate, evidenţiate în col. 5, respectiv 6, din Registrul-jurnal de ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)