Bunicul meu (decedat) a avut 1, 2, 3 copii, unde 3 e tata. Copiii 1, 2 si 3 sunt defuncti. La fel si nepotul 2.1. Voind sa platesc impozitul dupa terenurile bunicului in comuna sa de resedinta, mi se refuza acest lucru pe motiv ca nu am titlu de mostenitor pe aceste terenuri. Cu toate acestea, stranepotii sai 1.1.1 si 1.2.1 apar inscrisi in registrul agricol, desi succesiunea dupa bunicul nu s-a facut si dci, nici ei nu au titlu de mostenitor, mai ales ca parintii lor 1.1 si 1.2 traiesc. Intrebari:
1. Spuneti-mi cum pot sa ma inscriu si eu in registrul agricol
2. Pentru a putea deschide succesiunea dupa bunicul, trebuie sa dovedesc ca a fost achitat impozitul pe terenurile sale, din titlurile de proprietate. E un cerc vicios. Cum il pot rupe?
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
1. In baza certificatului de moștenitor, după dezbaterea succesiunilor după bunic și a tatălui dvs.
2. Nu are importanta cine achita impozitul atat timp cat e platit. Fiți fără grija, ca Primăria va primește banii.
Deschidere succesiune
eu12
in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)