avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Studii postuniversitare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Studii postuniversitare

Buna seara! Am asa o intrebare , fiind cetatean strain si fiind casatorita cu un cetatean roman si locuind in Romania, as putea sa dispun de studii postuniversitare la buget? Ma refer la rezidentiat! Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean strain lox lox buna ziua, m-ar interesa sa aflu care sunt drepturile obtinute in urma casatoriei cu un cetatean strain, iubitul meu fiind japonez. am dori sa ne casatorim in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain non ue eugeniprima eugeniprima Buna seara!!! As dori sa aflu care este procedura de casatorie cu cetatean strain?Locuiesc in Belgia de 3 ani, partenerul meu este din Armenia. Nu putem pleca ... (vezi toată discuția)
Divort administrativ la notar - casatorie cetatean roman cu cetatean strain din state terte dnldina dnldina Buna ziua, Sunt romanca, casatorita de 3 ani cu cetatean strain din stat tert (non EU). Locuim in judetul Ilfov, nu avem copii si dorim sa divortam la ... (vezi toată discuția)