avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu un cetatean strain

buna ziua, m-ar interesa sa aflu care sunt drepturile obtinute in urma casatoriei cu un cetatean strain, iubitul meu fiind japonez. am dori sa ne casatorim in romania, dar sa locuim atat in romania cat si in germania. ce drepturi vom avea in acest caz si cum se poate obtine un certificat de rezidenta permanent? putem calatori si locui in alte tari din europa?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:21, 22 Noiembrie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain non ue eugeniprima eugeniprima Buna seara!!! As dori sa aflu care este procedura de casatorie cu cetatean strain?Locuiesc in Belgia de 3 ani, partenerul meu este din Armenia. Nu putem pleca ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)