avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuzuri orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuzuri orange

Buna ziua sotul meu este instrainatate din 13Februarie,acum a primit in data de 13 mai o notificare cu ca ar fi bine sa isi incarce cartela cu 10€optiunea see pentru s comunica mai usor si tarifele aferente. I am incarcat din tara direct optiunea si nu o poate folosi.mentionez ca am incarcat o de la un tonomat de reincarcari sui plati facturi. Am sunat la Bucuresti sa imi de a o explicatie si mi a spus o doamna ca nu se mai poate face nimic deoarece nu am incarcat direct din magazinul orange si ca daca incarc de la magazin imi transforma optiunea in credit dar asa nu poate. Va rog sa imi spuneti daca e legal si ce as putea face.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Oferta incarcare cartela mobil BotLaurentiu BotLaurentiu Buna ziua, Pe 31.12.2014 am trimis in jur de 80 mesaje in diverse retele la care am primit raspuns: credit insuficient si obisnuitul mesaj \\"incarca pana la ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)