avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat tradator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat tradator

Buna ziua.......pe scurt......avocata s-a cam saturat de procesul care se desfasoara in alta localitate ( fapt pt. care mi-a cerut onorariu dublu) si vrea sa faca intelegere cu partea adversa, in sensul sa renunt la procesul in care EU am fost data in judecata, urmand sa platesc toate cheltuielile aferente........practic s-a dat de partea "dusmanului" meu......unde pot sa ma adresez sa depun plangere?....si ce rost are?....poate ca sunt toti mana in mana la barou......va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioannen , utilizator 17:35, 5 Aprilie 2025
Da, cu mențiunea că instanța poate cenzura onorariile dacă le apreciază ca fiind prea mari.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Puteti sa-i spuneti dnei av ca nu sunteti de acord cu incheierea unei tranzactii si ca doriti continuarea procesului.Daca procesul s-a prelungit mai mult decat a preconizat av ,fiind vorba si despre deplasarea la instanta din alta localitate atunci majorarea onorariului poate sa fie o optiune.
Multumesc mult pt. raspunsuri.
Cel mai probabil o sa-mi caut alt avocat.
Păi ... câți avocați să schimbe ? Trebuie să ai bani pentru fiecare... De unde ?
Ce legătură are domiciliul advocatului ? Contează mai mult natura pielii obrazului. Pentru că sun si eu într-o situație similară.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Discutați cu doamna avocat, probabil veți ajunge la o soluție de compromis.
Dacă totuși sunteți indisolubil
legat de suspiciunea unei "trădări" luați-vă avocat din alt județ.
Succes!

Alte discuții în legătură

Soluții în cazul unei „trădări” amariusflorin amariusflorin Bună. Ce s-ar putea face în cazul în care un avocat, în timpu unui proces „trece în tabăra adversă”. În afară de angajrea altuia deoarece ... (vezi toată discuția)
Raspunderea avocatului ContSters205413 ContSters205413 daca un avocat promite ceva .........iti i-a comision pentru ce promite si te duce cu vorba.......................nu face ce a promis , avocatul cum poate fi ... (vezi toată discuția)
Divort eivasuc eivasuc Intr-un divort la o judecatroie din Romania, avocatul Reclamantului mi-a cerut \"onorarariu \"si pentru \" AVOCATUL\" Reclamantului (curator), care din cate ... (vezi toată discuția)