avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Control judiciar

Buna ziua.
Spuneti-mi, va rog, in ce conditii sau care este procedura prin care o persoana aflata sub control judiciar se poate prezenta la o alta sectie de politie decat cea la care se prezinta saptamanal? Persoana pleaca din localitate motivat si poate face dovada sederii sale timp de 2 saptamani intr-o alta localitate decat cea de domiciliu.

Alte discuții în legătură

Abuz al politistilor privind masura controlului judiciar (?) georgiana.td georgiana.td O cunostinta de familie se afla sub control judiciar pentru infractiunea de evaziune fiscala. Politia care il supravegheaza a stabilit urmatorul program: de 2 ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine cazierul dintr-o alta localitate decat cea de domiciliu? odordionisos odordionisos buna seara. se poate scoate cazierul dintr-o alta localitate decat cea de domiciliu? De ex, daca eu am domiciliu in Craiova, il pot scoate din Timisoara? (vezi toată discuția)
Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)