avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul?

Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de aici din Satu Mare?Am nevoie de el urgent!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:29, 28 Martie 2012
Daca e nevoie de el urgent, mergeti URGENT la serviciul de specialitate care se ocupa de eliberarea cazierelor. Chiar nu credeti ca un politist care toata ziua elibereaza caziere va poate raspunde mai repede decat un avocat/consilier juridic/contabil care au cu totul alte activitati?
Ca sa dau si o opinie personala, ar trebui sa se poata. Doar la ora actuala politia are baze de date comune pe toata tara.
Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoanele fizice interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la ghişeele subunităţilor de poliţie de la locul de *naştere,** domiciliu/ ***reşedinţă însoţită de:

actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, permis de şedere, aflate în termen de valabilitate);

timbru fiscal în valoare de 2 lei;

chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.
Mergeti acolo unde sunteti la ghiseul de eliberari caziere si vi se elibereaza in cateva minute documentul. S-a dus vremea cand pentru cei nascuti in alte judete se astepta 7 zile. Cazierul judiciar se tine dupa principiul locului de nastere care este unic, pe cand domiciliul sau resedinta pot fi modificate oricand.
Certificatul de cazier se elibereaza in cca 30 min. daca sunteti in localitatea de domiciliu>
Daca nu in cca 3 zile!
Dar, avand in vedere schimbarile, cred ar trebui sa se elibereze in cca 2 ore indiferent in ce localitate esti.
Vi se poate elibera cazierul, la cerere, in localitatea in care va aflati. Binenteles dureaza intre 7-15 zile, pentru ca sectia de Politie va solicita cazierul in unde aveti domiciliul in buletin, respectiv la Neamt. Nu stiu daca va fi sau nu o problema ca v-a expirat viza de flotant.

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Cazier haller haller buna ziua! Daca am domiciliul in jud. Olt, pot obtine cazierul si de la Politia Mun Bucuresti ? Exista vreo sectie speciala sau de la oricare? Se plateste vreo ... (vezi toată discuția)