avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare - cumparare

Proprietara unui imobil a vandut imobilul catre o persoană de incredere. Problema e că s-a facut contract de vanzare-cumparare pe o sumă minima pentru a nu se plăti impozit si taxe pe acte notariale, proprietara nu a incasat nici un ban de la cumparator. Totul a fost falsificat, s-a făcut o simulare daca putem sa-i spunem asa.

Cum se poate anula acel contract de vanzare-cumparare, in conditiile descrise mai sus?
Cel mai recent răspuns: Narcisa_ , utilizator 20:07, 1 Iunie 2018
Buna seara,
In contractul de vanzare cumparare este scris ca s-au primit banii?
Daca DA atunci ......
Cum dovediti ca nu i-ati primit?
Sa nu spuneti de martori ca sume peste 250 lei nu se pot dovedi cu martori
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu e speta mea, ci a unei alte persoane ce mi-a relatat cazul.

Situatia e ca vanzatoarea nu era capabila sa discearna ce va face, a avut si internare la spital psihiatrie.
Pe partea cealalta, nu se poate pune intrebarea de unde a avut cumparatorul bani cash, cand acesta nici nu lucrase, nu avea bani?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
In contractul de vanzare cumparare este scris ca s-au primit banii?
Daca DA atunci ......
Cum dovediti ca nu i-ati primit?
Sa nu spuneti de martori ca sume peste 250 lei nu se pot dovedi cu martori

Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
Narcisa_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare apartament con_adi con_adi Acum zece ani, tatal meu a cumparat un apartament iar in contractul de cumparare-vanzare m\'a trecut pe mine ca proprietar. Relatia dintre mine si tatal meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de ... Savumaria Savumaria Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de euro. Proprietarul apartamentului mi-a cerut 10 de mii de euro avans. După care urma restul de ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti monak monak Buna ziua, Sunt casatorita de 10 ani. Inainte de casatorie eu am avut un apartamant . Dupa casatorie l-am vandut, am accesat un credit bancar si am ... (vezi toată discuția)