avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum obtin fetita,am sanse?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum obtin fetita,am sanse?

Am stat in concubinaj cu o femeie care era casatorita. In timpul concumbinajului am devenut tatal unei frumoase fetite. Cand fetita sa nascut nu a putut fi trecuta pe numele meu. In prezent ea este pe numele fostului sot al concubinei. Noi ne-am separat si as vrea sa stiu daca am vreo sansa legala sa obtin fetita. Mentionez ca ea mai are un copil cu fostul sot cu care a fost casatorita. Pentru mine e complicat dar imi vreau fetita. Am sanse?
Nu zice nimeni ca nu aveți sanse. Nu interpretați faptul ca este greu de obținut ce doriti Dvs cu lipsa de sanse. Dar sa știți stimate domn ca peste tot in lume serviciile de justiție sunt servicii de lux. Poate doar sub acest aspect sa nu aveți sanse. Va costa foarte mult si e posibil sa nu aveți de unde plăti. Noi va dorim succes si aveți oricând posibilitatea sa solicitați mie sau colegilor mei ce V au raspuns pe forum sau oricărui alt avocat ce va inspira incredere sa va asiste si sa va reprezinte in acest demers
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In afara de faptul ca doriti ca fetita sa locuiasca la dvs, argumente aveti?
Cu fetita ati mentinut o relatie calda?
V-ati gandit fetitei cum i-ar fi aceasta schimbare?
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
proastasatului, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie nu mi se pare greu sa aveti copilul trecut pe numele dv. , este insa costisitor un test adn. Testul il plateste cine il cere si il deconteaza la final cel ce pierde. Daca aveti avocat, mai cereti-i lui clarificari, ca noi nu vedem nici dosar nici nimic.
Daca vreti fetita sa locuiasca la dv., atunci e necesar un dosar nou sau un capat de cerere in cel prezent in care sa solicitati asta. Daca aveti sanse depinde de situatia de fapt pe care noi nu o cunoastem.
Ca sa aveti o idee mai realista asupra acestor aspecte, discutati cu mai mult de un avocat, informati-va bine din mai multe surse inainte sa decideti actiuni in instanta, ca uneori acestea pot inrautati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil conceput inainte de pronuntarea divortului beberaul beberaul Buna ziua, v-as fi f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi : am nascut in 16 oct 2013 - o fetita pe care nu o pot trece pe numele tatalui biologic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare Fanuta stroe Fanuta stroe Am fost in divorț ci fostul soț si eu am nascut acum 2 luni si nu am putut sai fac certificatul la fetita pe numele la tatăl biologic am fost nevoită sa-l ... (vezi toată discuția)
Am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat ... Mayapislariua Mayapislariua Buna ziua as dori sa va intreb eu am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat dar suntem in Italia cu acte italiene ... (vezi toată discuția)