avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot obtine viza sua?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot obtine viza sua?

Buna ziua. Am plecat in SUA acum doi ani cu viza j1 si am ramas acolo dupa expirarea vizei. M-am intors in tara acum o luna fara nici o problema pe aeroport. Am cautat pe internet ca exista acest "waiver" pentru ridicarea interdictiei. Exista o sansa sa pot obtine viza de turist sau orice fel de viza pentru a ma putea intoarce? Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrare in sua cu pasaport maghiar raluca1979 raluca1979 Buna ziua.Daca se poate, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: o persoana care are 2 refuzuri de viza de la Ambasada Sua din Romania are nevoie de viza la ... (vezi toată discuția)
Cazierul ma incurca la obtinerea vizei pentru sua? ionutphp ionutphp Buna ziua, Lucrez la o firma de IT si sunt subcontractat unui client din SUA. Anul acesta in iulie, clientul imi va asigura mie si catorva colegi drumul si ... (vezi toată discuția)
Plecare in sua.cei de la aeroport au in baza de date antecedentele mele penale? Dumitru999 Dumitru999 Salut.Am asa o intrebare...daca mi se deschide viza la ambasada SUA si eu plec in SUA poate sa intoarca inapoi din cauza ca nu am cazier juridic cu mine?Si ... (vezi toată discuția)