Locuiesc la casa. De ceva timp cativa vecini si-au facut un obicei de a se aduna la unul din ei si a chefui, pun muzica, fac galagie, strigate si alte zgomote. Asta se intampla in timpul zilei, nu dupa ora 22. Am fost si am vorbit cu cel unde se aduna dar rezultatul a fost nul. Ei considera ca in timpul zilei pot face oricata galagie ca este voie.
Ceilalti vecini sunt si ei deranjati dar nu vor sa se bage (argumentand ca e in timpul zilei deci ce putem face?)
Din ce am inteles din din legea 61, exista doua articole care se aplica indiferent de intervalul orar (25. tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă; 27. organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban;).
M-ar interesa sa stiu in primul rand daca legea este de partea mea in aceasta situatie si care ar fi caile de urmat pentru a rezolva aceasta problema.