avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Servicii de consultanta in domeniul achizitiilor
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Servicii de consultanta in domeniul achizitiilor

Serviciile de consultanta, denumite servicii auxiliare achizitiei, achizitionate de catre autoritatea contractanta in vederea sprijinirii activitatii compartimentului intern specializat in domeniul achizitiilor se pot contracta si plati lunar sau plata acestora se va face din devizul general al investiei pentru care se asigura serviciile de consultanta. Mentionez ca serviciile de consultanta ce se doreste a se achizitiona se vor face pentru mai multe tipuri de achizitii ce se deruleaza de catre autoritatea contractanta .

Alte discuții în legătură

Valoare estimata achizitii publice pliciu pliciu Buna ziua, Am o intrebare legata de cine ar trebui sa dea valoarea estimata intr-o institutie publica. Referatul de necesitate pentru achizitiile publice ... (vezi toată discuția)
Fisa de post pentru manager comercial misstik misstik va rog imi puteti da raspuns pt intrebarea mea....imi trebuia la scoala pentru firma de exercitiu .:(..pe internet nu sunt asa concrete .Multumesc. (vezi toată discuția)
Buba ziua! in opinia dv, activitatea de achizitii publice se ... buiavasi buiavasi Buna ziua! In opinia dv, activitatea de achizitii publice se poate desfasura in subordinea Serviciului Financiar Contabilitate? O baza legala imi puteti ... (vezi toată discuția)