avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto in 2004
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto in 2004

Buna ziua,

Am achizitionat in anul 2004 o masina. Nu imi pot aminti daca la momentul acela se platea vre-o taxa.
As vrea sa stiu daca se platea si cum se numea, pentru ca am observat ca au fost mai multe tipuri de taxe de-a lungul anilor.
Intreb in ideea in care as avea de recuperat vreuna din taxele auto despre care se vorbeste in ultima vreme.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa auto George8702 George8702 Buna ziua! Presupun ca ati tot fost intrebati de taxa auto. Va intreb si eu despre ea. Am o masina la care am platit undeva la 650 euro taxa auto(ce cuprinde ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 Marius_Alexandrescu Marius_Alexandrescu Buna seara. Am cumparat in 2011 din Romania, de la un proprietar roman, o masina frantuzeasca, cu an de fabricatie 2002. Masina a fost cumparata dintr-o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto BodoE BodoE Buna ziua, as dori sa stiu daca in Cluj se poate recupera taxa auto. Am achizitionat masina anul acesta in noiembrie urmeaza sa platesc taxa auto si as ... (vezi toată discuția)