avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot da in judecată șeful meu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot da in judecată șeful meu

Lucrez la o firmă privată de transport persoane dializate . Am suferit un accident anul trecut pe 28 07 2017 se poate vedea pe infotrafic la Pitești a fost întâmplarea . de atunci șeful meu tot se ține de capul meu să mă facă să-mi dau demisia.apropo masina care am conduso avea ITP expirat de aproape o lună la mine fiind prima dată când m-am urcat pe ia și la mine sa întâmplat nenorocirea.bineinteles am luat amenda.seful meu a cerut bani la restul colegilor că să plătesc eu amenda.este normal.de ce dovezi am nevoie să-l pot da in judecată? vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:59, 5 Iunie 2018
Ce vreți mai precis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca gheil gheil Buna ziua, am suferit un accident de munca, fiind angajat pe postul de inginer electromecanic la o firma avand ca activitate principala lucrari ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei MihaiPetre MihaiPetre Am facut accident cu masina sefului meu, care este inregistrata pe firma, in timpul serviciului . Masina are dauna aproape totata , nu are casco , era ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii, data in judecata sau nu? denisafv denisafv Bună ziua! Am mai scris o data despre problema mao delicată legată de pensia mamei mele, dar acum lucrurile au evoluat putin. Pe scurt, situația este ... (vezi toată discuția)