avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Spațiu de depozitare ( boxa ) , loc de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Spațiu de depozitare ( boxa ) , loc de parcare

Buna ziua !
As dorii și eu o lămurire la o intrebare. :)

Am achiziționat doua boxe și un loc de parcare la subsolul unui bloc ( care locuiesc in el) , Menționez ca boxele și parcarea sunt in aceleași loc ( adică nu o boxa la stânga , una la 50m și parcarea ) , toate sunt împreuna ,asociația de locatari ma pus la plata energiei electrice astfel : am trei spații la subsol plătesc de 3 ori !! Este corect așa , este vreo lege care sa spună cum se plătește , pe persoana , sau pe Cota aparte !! Nu mi se pare corect !!
Poate sa ma lămurească cineva !!
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Boxa2018, utilizator

Alte discuții în legătură

Cota parte indiviza wawri wawri Locuiesc intr-un bloc cu parcare in subsolul cladirii. Unele spatii de parcare sunt cumparate de proprietari ai apartamentelor din bloc, altele au ramas ale ... (vezi toată discuția)
Asociație locatari danuta01 danuta01 Bună ziua! Locuiesc într-un bloc, unde la subsol doar câțiva locatari au boxe. Intrebarea mea este următoarea : cine plătește dezinsectia făcută la ... (vezi toată discuția)
Boxele pot fi considerate parte comuna ? eugarizan eugarizan Buna ziua Pentru ca in bloc a inceput reabilitarea si prima lucrare se executa este subsolul unde unii proprietari au boxe cumparate odata cand au ... (vezi toată discuția)