avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație locatari

Bună ziua! Locuiesc într-un bloc, unde la subsol doar câțiva locatari au boxe. Intrebarea mea este următoarea : cine plătește dezinsectia făcută la subsol! Doar cei care dețin boxe sau toți locatarii??? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2019
danuta01, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 19:20, 1 Septembrie 2019
Toti locatarii.
Dezinsectia nu se face doar pt boxe...se face pt toate spatiile comune.
Dezinsectia s-a făcut doar la subsol, și la întreținere am văzut ca doar cei cu boxe trebuie sa plătească. plata se face în funcție de suprafata utila a apartamentului. E corect așa? Țin să precizez ca boxele sunt diferite ca dimensiune. Unele sunt mari cât 2 apartamente și unele cât o bucătărie mică.. Mulțumesc!
Boxele sunt proprietate?Sau si-a facut fiecare cum a apucat?
Proprietate. Dar e ok sa se plătească în funcție de apartament. Ma refer la suprafata utila.
Boxele diferă ca dimensiune.

Alte discuții în legătură

Cum se stabilește cota parte indiviza (cpi) în cadrul condominiului ... Iulina2 Iulina2 Cum se stabilește cota parte indiviza (cpi) în cadrul condominiului unde proprietarii detin în proprietate individuală/exclusivă: apartamente, boxe, ... (vezi toată discuția)
Spațiul de parcări din subsolul blocului e doar pentru o parte din locatari. cine va suporta cheltuielile pentru această suprafață utilă? okdaniok okdaniok Buna ziua. O intrebare, care pentru unii poate insemna o banalitate iar pt altii este o dilema. Voi expune simplu urmatorul caz, in care imobilul este nou ... (vezi toată discuția)
Suprafața utilă DumitruParaschiv DumitruParaschiv La calculul cotelor lunare de întretinere la suprafata utilă se înclud unde este cazul boxele de la subsol s au camerele de serviciu de pe paliere? (vezi toată discuția)