avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mijlocirea grefei instantei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mijlocirea grefei instantei

Instanta din ploiesti a declinat ca necompetenta solutionarea cauzei mele si a acceptat mutarea procesului pentru custodie a minorului meu la tribunalul Urziceni unde paratul concubinul meu are domiciliul este normal?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:54, 5 Iunie 2018
Buna seara,
E normal ca sa judece la domiciliul minorului. Asa e legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul minorului Biancaluis Biancaluis Băiatul meu domiciliază la concubinul meu de 1 an și 3 luni fiind luat de la mine împotriva voinței mele dar datorita faptului ca familia mea cât și a ... (vezi toată discuția)
Divort SorinDs SorinDs Buna ziua.Cumnata mea a intentat divort in mai 2015.In ianuarie 2016 a avut prima infatisare.Ea are domiciliul in MH si la Mh a avut prima infatisare.Au un ... (vezi toată discuția)
Ma desluseste cineva ce inseamna? serpisorul serpisorul Complet: Complet 6 CC Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale a judecătorului de drepturi şi ... (vezi toată discuția)