avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor Proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor Proces

Buna seara,
Am o intrebare la dvs.:Lucrez la un birou de acte auto, acum 5 ani am facut un contract de vanzare cumpărate la 2 persoane.In urma cu cativa ani,numai rețin exact ca ar fi 2,3 ani, am fost chemata la poliție sa dau o declarație,dar numai stiu despre ce este vorba.Acum 1 luna am primit o citatie sa ma prezintă ca martor la procesul pentru acest contract.DIn cate am inteles cică ar fi vorba de inselaciune.Vreau sa va intreb ce as putea fi întrebată la acest proces, eu nu imi mai aduc aminte nimic, nici persoanele nu cred ca le mai recunosc,nici ce am scris in declarație numai stiu.Ce as putea păți?
Cel mai recent răspuns: ralumar , utilizator 08:02, 6 Iunie 2018
Nu patiti nimic spuneti ca va mentineti declaratia data la politie si eventual precizati ca nu va aduceti aminte mai mult.
Buna dimineata, multumesc de raspuns.Dar daca ma intreaba ce am scris in declarație? Eu nu imi aduc aminte nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În calitate de martor, pot avea acces la declarația proprie din dosar? Dobra Roxana Dobra Roxana Bună ziua! Sunt citata ca martor la un proces început acum cinci ani. Nu am fost martor fizic la acele întâmplări, știu totul din ce mi-a povestit ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!va rog mlt urgent dang3r dang3r am fost astaz la un proces pt furt ka martor el sa intamplat acu 3 4 ani;am fos astazi si mia spus sa spun ce am declarat la politie acc 3 4 ami dar de unde sa ... (vezi toată discuția)
Disperare.... bllumin bllumin in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez. intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)