avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Motocoasa cu probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Motocoasa cu probleme

Buna dimineata ,am achizitionat o motocoasa pe benzina de la Leroy Merlin,la care am primit 2 ani garantie,dupa o jumate de zi de functionare nu a mai mers deloc.Am duso inapoi la Leroy Merlin si dupa zece zile am fost sunat ca motocoasa o repara dar pe cheltuiala mea caci cica s-a supraincalzit si de aceea nu a mai mers.Nu mi se pare normal sa platesc reparatia eu si as dori sa stiu unde pot face plangere.Multumesc!


Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:30, 6 Iunie 2018
Este o problema ,anume acea ca trebuie temeinic analizat motivul pentru care produsuil s a
supra incalzit
Normal ,daca coasa a fost utilizata cu respectarea normelor daca a avut substanta de racire,
daca nu a fost supra solicitata sau nu a fost utilizata peste timpul prevazut de producator ,produsul fiind in garantie normal ar trebui ca reparatia sa fie suportata de catre service
Daca insa se constata ca nu au fost respectate conditiile de utilizare repartia trebuie sa o suportati dv
Puteti sesiza oficial autoritatea pentru protectia consumatorului
inainte de orice, verificati daca nu cumva ati cumparat o masina hobby (de lucrat 1-2 ore pe saptamana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea garantiilor booboo2011 booboo2011 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine, pentru ca in acest caz nu stiu ce sa fac. Am cumparat din magazinul X o masina de rindeluit \\"PROFESIONALA\\", ... (vezi toată discuția)
Asigurare - plata respinsa de asigurator cotetm cotetm Intr-o dimineata duceam baiatu la gradinita,urma sa intru pe o straduta laturalnica unde trebuia sa fac stanga de pe banda mea de mers,dar cand m-am incadrat ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul caldura apartament debransat de la reteaua centralizata dumiela dumiela Formula de calcul sau modalitatea de determinare a costurilor ce revin pentru caldura unui apartament debransat, provenita de la tevile ( de caldura, ale ... (vezi toată discuția)