avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata restante Credit Europe Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata restante Credit Europe Bank

Buna ziua,

Doresc sa va intreb daca exista vreo solutie in ceea ce priveste plata unei sume restante pentru Card Avantaj. Mentionez faptul ca data scadenta este cea de 04 ale lunii, insa imi este imposibil si as dori sa schimb data. Cei de la banca mi-au spus ca abia in momentul in care achit o parte din suma restanta, pot merge in sucursala pentru a solicita acest lucru.
Insa, suma pe care trebuie sa o achit este una medie, insa nu am posibilitatea de a achita suma integral si am intarziat cu niste plati.
Intrebarea este: Cum anume ma pot proteja ca si client, in sensul ca se stie destul de bine faptul ca bancile si firmele de recuperare hartuiesc oamenii cand vine vorba de plata unor rate etc.

Va multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
andaandreea19, utilizator
Cel mai recent răspuns: kult21 , utilizator 12:58, 19 Iunie 2018
Din cate stiu de la cineva care a avut card avantaj la aceasta banca, a cerut schimbarea datei scadenta si a fost informat ca dupa ce depune suma minima de plata ce o primeste din extrasul cardului sa se prezinte la banca pentru a putea schimba data scadenta.
Mai intrebati si alta persoana din banca posibil sa va fi spus gresit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitatilor neanuntate marina.simona marina.simona Buna ziua. Am si eu o problema destul de delicata de care am aflat azi printr-un accident nefericit. Am un card de credit cu ajutorul carora am achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Card de credit Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am un card de credit care a fost declarat scadent anticipat desi eu faceam plati. Am intarziart cu o rata datorita unui deces dar luna urmatoare am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca .... danielhustiu danielhustiu Buna seara. Prietena mea are 2 carduri de credit si de cateva luni are numai probleme cu banca. Problema suna cam asa: Acum cateva luni prietena mea a ... (vezi toată discuția)