avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recipisa la cec
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recipisa la cec

Buna ziua!
Am avut un proces prin care mi s-au confiscat 800 de lei din casa,dupa ce s-a incheiat procesul si s-a dat sentinta, hotararea, s-a hotarat sa mi se inapoieze banii confiscati(tin sa precizez ca mi s-au mai confiscat si 2 telefoane, ce au ramas confiscate sub pretextul ca achita din suma cheltuielilor de judecata, si nu inteleg daca au oprit telefoanele de ce nu au oprit si banii sa mai taie din suma cheltuielilor de judecata?), oricum in hotarare scrie ca am banii depozitati la CEC cu recipisa(si un anume cod) am fost la CEC cu hotararea sa vad daca-mi pot scoate banii , dar au zis ca le trebuie recipisa in orginal pe care sa scrie numele meu si m-au trimis inapoi la tribunal sa-mi scot recipisa din dosar si s-o aduc, dar cei de la tribunal au spus ca ar fi trimis ei deja recipisa la CEC, ca la ei nu mai este.Am fost apoi la un alt CEC si mi s-a spus acelasi lucru ca imi trebuie recipisa in original si ca recipisele nu se trimit de la tribunal ci se aduc de persoana ce trebuie sa ridice banii.Acum nu stiu cum sa fac sa scot banii astia ca cei de la tribunal insista ca nu e la ei.Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata rovamen rovamen Buna ziua : Am de achitat cheltuieli de judecata in suma de 200 lei , in urma unui proces care s-a finalizat in Ianuarie 2015. Desi am solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescuedi popescuedi daca este cineva care ma poate lamuri in urmatoare privinta ; in urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva in luna august 2008 si care ma obliga la ... (vezi toată discuția)
Recipisa pierdută - cum pot recupera cauțiunea plătită? Sorin Matei 92 Sorin Matei 92 Buna seara, Pt suspendarea unei executări silite am plătit o cauțiune. Procesul s-a încheiat și am făcut cererea pt restituirea cauțiunii. M-am ... (vezi toată discuția)