avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recipisa pierdută - cum pot recupera cauțiunea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recipisa pierdută - cum pot recupera cauțiunea plătită?

Buna seara,

Pt suspendarea unei executări silite am plătit o cauțiune. Procesul s-a încheiat și am făcut cererea pt restituirea cauțiunii. M-am prezentat la proces și recipisa nu este la dosar, așa mi-a spus judecătorul.. Ori avocatul a pierdut recipisa, ori cei de la tribunal. Avocatul nu știe cum sa procedez mai departe pt restituirea cauțiunii sau nu vrea sa ma ajute.... cum pot recupera acum banii de la cec BANK dacă nu mai am recipisa?
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Sorin Matei 92, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 1 Iunie 2022
Solicitati o copie unde ati platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma cautiune in lipsa colaborarii cu avocatul heisunuta heisunuta Buna ziua, Va rog sa-mi dati o solutie la aceasta problema. In 2014 am platit d-nei avocat o sume de bani intr-un proce de executare silita cred ca se ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)