avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este posibil sa fiu exmatriculata?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este posibil sa fiu exmatriculata?

Este posibil sa ma exmatriculeze dacă am fost prinsă ca am încercat sa copiez la un parțial? Menționez ca sunt studenta la facultate in Cluj, anul 1. Nu am primit nici un avertisment înainte..direct mi-a spus ca îmi face cere de exmatriculare profesoara, iar apoi când m-am dus la profesorul titular mi-a spus direct ca trebuie sa plătesc pentru ce am făcut și ca, da ma exmatriculeaza.
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 12:34, 7 Iunie 2018
Este posibil daca in regulamentul Universitatii este prevazuta aceasta posibilitate ( de regula toate institutiile prevad acest lucru ca o modalitate prin care acestea lupta impotriva fraudei). Prin urmare studentul care încearcă să promoveze probele de evaluare (examene, colocvii, proiecte, teste, etc.) prin fraudă poate fi exmatriculat la propunerea Consiliului Facultății si prin Dispozitia Rectorului.
Daca frecventati cursurile unei facultati private cu atat mai mult este posibil ca sa susportati si anumite costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Exmatriculata facultate valora valora Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am fost exmatriculata din facultate (Universitatea Bucuresti), pe data de 1 octombrie. Motivul: credite insuficinte. ... (vezi toată discuția)