avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Când pot întra în concediu prenatal.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Când pot întra în concediu prenatal.

Bună ziua. Sunt angajata într-un magazin alimentar și sunt însărcinată în luna a-2-a. Mi-am anunțat angajatoarea ca sunt însărcinată și mi-a spus sa fac ceva ca nu va putea sa îmi plateasca concediu medical (bănuiesc ca se referea la prenatal si postnatal) și ca va închide firma deoarece eu fiind singura angajata nu mai are cine sa lucreze... As vrea sa știu ce as putea sa fac în condițiile de față, am citit ca as putea ieși în șomaj dar nu știu când și cât voi fi plătită ținând cont ca am luat minimul pe economie în cei 3 ani de când lucrez la dansa. Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
ContSters476392, utilizator

Alte discuții în legătură

Perioada prenatalului taky_mika taky_mika buna ziua.sunt angajata cu contract pe perioada nedeter.de 7luni.acum sunt insarcinata in 2luni si jum.seful meu a inchis magazinu unde lucram si mi-a propus ... (vezi toată discuția)
Ccc tatăl copilului Roxana Z. Roxana Z. Buna ziua! Sunt însărcinată și lucrez. In scurt timp voi înceta contractul de munca din motive personale. Poate intra sotul in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)