avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Banuiala legitima
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Banuiala legitima

Ati intalnit in practica admiterea stramutarii pentru banuiala legitima ?

In cauza, banuiala legitima sa fie faptul ca partea adversa are handicap locomotor si ca instanta poate fi banuita de partinire ?

pt. ca eu am o speta in care instanta o da numai pe invers de parca m-as judeca cu instanta ci nu cu paratul .

Cu riscul de-a fi amendat voi sugera instantei sa-l ia acasa pe parat daca i s-a facut mila de el.

Pot cere stamutarea la o instanta superioara ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:58, 7 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Stramutarea se poate solicita la o instanta de acelas grad si doar in conditiile art. 140, 141 C.Pr.Civ.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti proceda asa.
Il discriminati.

Cereți recuzare mai bine decat strămutarea.
Probabil ca veti pierde procesul daca lucrurile decurg asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat stramutare aidu aidu Dosar 1 si Dosar 2 intre aceleasi parti, avand acelasi judecator. Dosar 1 este solutionat. Dosar 2 este stramutat si urmeaza sa se rejudece. In apel la dosar ... (vezi toată discuția)
Proceduri bughi69 bughi69 Buna ziua Sunt intr-un proces si cred ca exista anumite influente din exterior. Va intreb care ar fi procedura legala de a avea parte de un proces echitabil. ... (vezi toată discuția)