avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare imobil fara CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare imobil fara CF

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum pot cumpara o casa la tara de la parinti,acestia neavand CF doar un contract vanz.cump?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:33, 8 Iunie 2018
Faceti mai întâi cadastru si intabularea apoi cumparati
E f.complicat.Trebuie prin instanta,deoarece proprietara de la care au cumparat casa a decedat.
Pot face doar un contract simplu la un avocat?
Multumesc
Cu un avocat isteț se poate.
Wow. Explicati-ne si nou domnule Enache cum reuseste un avocat istet sa transmita drepturi reale asupra unui imobil printr-un contract intocmit de el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa efectuata in anul 2006 - imobil neintabulat alexandrasive alexandrasive buna ziua, prin agentie imobiliara am gasit o casa veche cu teren pe care am dori sa o cumparam. Am studiat actele de la proprietara si am observat o ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor Ana-Popescu Ana-Popescu Cum pot obtine certificatul de mostenitor daca: Si de aici incepe povestea. Acum 40 de ani parintii mei au cumparat o casa pe care au modificat-o, adica au ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan cumparat pe baza de contract v-c autentic user_me user_me [b]Se poate face intabulare directa pe cumparatori sau mostenitori ai acestora?[/b] Este vorba de un teren extravilan (pentru care exista TP) cumparat in nov. ... (vezi toată discuția)