avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Facilitati handicap mediu cod G81
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Facilitati handicap mediu cod G81

Buna , am depus documente pt obtinerea unui cerificat de handicap , am avut un Accident cetebral am obt handicap mediu cod g81...am vreo facilitate in acest caz??
Cel mai recent răspuns: G8100 , utilizator 12:46, 25 Iulie 2022
Sunt in aceeași situație, acum+ Parkinson!

G8100 a scris:

Buna , am depus documente pt obtinerea unui cerificat de handicap , am avut un Accident cetebral am obt handicap mediu cod g81...am vreo facilitate in acest caz??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap bulzan_dana bulzan_dana Buna ziua . Am o intrebare referitoare la valoarea pensiei de handicap. Unchiul meu a fost incadrat in grad mediu de handicap , cod boala G81 , cod de handicap ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2006-cod g20 ioanaionescu82 ioanaionescu82 Salut,am o intrebare destul de grea ca sa o inteleg pt ca nimeni nu ma putut ajuta si sper ca aici voi fi ajutata cu acest sfat.Am tatal bolnav cu decizia ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)