avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselati in Timisoara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselati in Timisoara

Buna Ziua .
Fac acesta plangere cu speranta ca odata cineva poate opri ticalosia si minciuna in aceasta comuna din Judetul Timis.
De 3 ani ne judecam pentru o suprafata de 350m2 de pamant care a fost dobandita si cumparata de parinti mei. Primaria de la X sa facut stapan pe aceasta suprafata asa cum sa facut stapan pe multe alte terenuri in comuna. Avem un contract cu o firmă care s-a angajat sa ne reprezinte in proces, am platit suma de 1200euro si inca 810RON, in ziua judecati am ajuns la tribunal si nu au fost platite taxele judiciare, sa amanat. Acum nu mai stim ce sa facem am ramas si fara bani si fara suprafata de teren, am vorbit cu alt advocat ni sa spus ca am fost inselati amarnic si nimic nu mai putem face doar o plangere la barou care nu va rezulta in nimic. Am toate documentele care atesta plata, contractul si alte corespondente intre mine siacea firmă. Ce putem face sa ne revedem bani inapoi?

-Editat de admin: Pe forumul Avocatnet nu este permisă publicarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveți probleme-
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Plangere penala pentru inselaciune.Nu aveti cum sa faceti plangere la barou atat timp cat persoana respectiva nu are calitatea de avocat.E posibil sa va fi costat mai ieftin daca va angajati un avocat decat sa apelati la o firma fantoma cu pseudo juristi.
Inainte de firma am avut un advocat care a inversat topurile terenurilor si am pierdut procesul. De aceea am contact aceasta firma, pana cand am achitat valoare ceruta toate se rezolvau ca in urmare nici macar taxele juridice nu au fost platite. Imi este rusine de Romania si ca sunt Roman.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cineva va sfatuit banuiesc sa va adresati persoanei respective,v-a spus ca aceasta are influenta la primarie deoarece lucrase pe acolo etc.Dati un search pe google privind persoana in cauza si o sa aflati amanunte despre dansa .Firmele respective sunt un paravan pentru o serie de juristi resapati care practica avocatura ilegal.Daca aveati av angajat va adresati baroului,daca era culpa acestuia puteati sa recuperati banii av fiind obligati sa aibe o asigurare de raspundere profesionala.In cazul dvs prinde firma si scoate-i ochii ca sa parafrazam un proverb...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat tradator northstar northstar Buna ziua.......pe scurt......avocata s-a cam saturat de procesul care se desfasoara in alta localitate ( fapt pt. care mi-a cerut onorariu dublu) si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Comportament avocat Repa Repa Am rugamintea să mă ajutați sa înțeleg cum funcționează activitatea avocatilor. Va dau un caz, deoarece vreau sa înțeleg de ce un avocat a acționat ... (vezi toată discuția)
Avocat sau impostor MihaiStanescu1 MihaiStanescu1 Neata. Am si eu o problema care ma apasa foarte tare pe suflet. Avem un apartament cu 3 camere si am avut niste probleme cu intretinerea. Am fost in ... (vezi toată discuția)