avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui de familie

Buna ziua

As dori sa va intreb cum se poate schimba numele de familie, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac, daca ma costa ceva si cat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:00, 15 Decembrie 2018
Cu multă plăcere!
Modelul cererii și detalii despre taxă sunt disponibile aici:

[ link extern ]

Va trebui să vă adresați Serviciului de Stare Civilă în a cărei rază teritorială aveți domiciliul, respectiv cel din satul Islaz, județul Teleorman.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Beatrice Caragate, utilizator
Beatrice Caragate. Cum va pot contacta va rog? As avea o întrebare va rog. Emailul meu
florentina_abdin@yahoo.com

Beatrice Caragate a scris:

Cu multă plăcere!
Modelul cererii și detalii despre taxă sunt disponibile aici:

[ link extern ]

Va trebui să vă adresați Serviciului de Stare Civilă în a cărei rază teritorială aveți domiciliul, respectiv cel din satul Islaz, județul Teleorman.

Îmi puteți scrie un mesaj privat, prin intermediul acestui forum.
Am încercat de mai multe ori dar îmi da eroare.

Beatrice Caragate a scris:

Îmi puteți scrie un mesaj privat, prin intermediul acestui forum.

Îmi apare eroare interna.

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie!!!! andreyutza andreyutza Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde ma pot adresa pentru schimbarea numelui de familie?...Unde trebuie sa merg?...La primarie sau la Oficiul starii ... (vezi toată discuția)
Imi pot schimba numele de familie? lorena.rina lorena.rina Buna ziua. Se poate sa-mi schimb numele de familie daca pana la momentul actual am publicate mai multe articole atat online cat si in reviste sub numele pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui MihaelaJ MihaelaJ In primul rand imi cer scuze ca nu am postat unde trebuia dar sincer nu stiu unde. Problema este ca imi doresc sa schimb numele de familie fara a ma casatori. ... (vezi toată discuția)