avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... datorii ANAF-obtinut certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

datorii ANAF-obtinut certificat de atestare fiscala

Buna ziua!
Acum cam o luna dezile am obtinut de la ANAF certificatul de atestare fiscala, in care scrie ca nu am nicio datorie.Mi-a trebuit pentru dosar ajutor social.
Dl.ministru al finantelor a spus ca in 2018 persoanele fizice vor primi de la ANAF scrisoare pentru a plati datorii la ANAF, restante.Vor primi toate persoanele din Romania?
Eu voi mai primi acea scrisoare, daca nu am datorii la ANAF?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: , 10:16, 10 Iunie 2018
Unde scrie asta? Eo chestie buna o publicatie ceva,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala (anaf vs primarie) Sergynyo89 Sergynyo89 Buna seara, Am vrut sa achizitionez o masina prin programul RABLA si cei de reprezentanta mi-au cerut acest [b]Certificat de atestare fiscala[/b]. Am ... (vezi toată discuția)
Datoriile prescrise trebuie platite??? buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informatie: in anul 2019, ... calin_paula calin_paula Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: In anul 2019, in luna mai am primit de la primarie o scrisoare in care mi se cerea sa restitui ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea actelor pentru lichidare srl-urgent va rog ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Daca stie cineva si doreste sa ma ajute, ce acte/certificate trebuie sa obtina lichidatorul pentru lichidarea firmei? Si de unde anume le obtine? ... (vezi toată discuția)