avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Nerespectare program de lucru in Slovacia.
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Nerespectare program de lucru in Slovacia.

Bună ziua !

Întrebarea mea ar fi următoarea, cum pot acționa dacă sunt obligat să conduc, să fac alte activități fără cardul de conducere, în timpul pauzei după terminarea perioadei de lucru , mereu sunt obligat să lucrez fără card.
Se iau în considerare înregistrările telefonice ? și e-mail

La această firmă se lucrează ilegal mereu , se ajunge la garaj se scoate cardul se ia un turism se merge 400km cca. în direcția de descărcare , în urmă vine un alt șofer cu program disponibil după care se face schimbarea după cca 5 ore de alte activități firma mă obligă să mă odihnesc 4 și să merg în continuare + multe alte lucruri ilegale

Unde și cum pot face o plângere în acest scop ? se poate face în românia? sau unde este indicat de făcut acest pas

Contractul de muncă este pe SK.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:03, 11 Iunie 2018
Buna seara,

Daca aveti contract de munca incheiat in Slovacia, trebuie sa va adresati autoritatilor competente din acest stat pentru toate aceste nereguli. Gasiti aici numarul de telefon de la Inspectia Muncii
[ link extern ] /

Dvs. sunteti angajat direct de catre
aceasta societate sau printr-o firma romanesca de intermediere?
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli firmă adrian.achim adrian.achim Bună ziua! locuiesc in jud.HD şi lucrez ca sofer maşină de mare tonaj, COR 833201 ,pentru un s.r.l. cu sediul în județul TM, din noiembrie 2014. Am un ... (vezi toată discuția)
Accident de munca soferake09 soferake09 Buna seara!Anul trecut in iulie cind lucram la o firma din Belgia inscrisa pe Slovacia ca sofer de TIR am suferit un accident de munca(ambele calcanee ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicală în slovacia Teo.D Teo.D Buna!sunt sofer de camion cu contract de munca in Slovacia cu sediul in Italia,acum 3 luni am suferit un accident de muncă in Germania ,la o descarcare a ... (vezi toată discuția)