Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zilier cu venituri conform Legii 416

O persoana care beneficiaza de venituri conform Legii 416 poate lucra ca, zilier fara sa-i fie afectat venitul din ajutor social?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: industrialprocespaper , utilizator 16:17, 13 Iunie 2018
In prezent, cumularea ajutorului social cu veniturile realizate ca si zilier nu este posibila.
Adica , o persoana care beneficiaza de ajutor social daca lucreaza ca , zilier pierde ajutorul?
In prezent, da ... pentru viitor , mai vedem.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala ninasave ninasave Sotul meu beneficiaza de ajutor social . Eu nu lucrez nu am surse de vanit si nici ajutor social . La casa de sanatate mi s-a apus ca nu pot fi coasigurata la ... (vezi toată discuția)
Zilieri - alte venituri Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, O persoana care are un venit lunar gen bursa sociala, ajutor somaj, pensie urmas, bursa scolara, etc., poate presta o activitatea temporara ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj 500 lei hg 119/2014 retromusculo retromusculo Buna ziua Pot beneficia de pe urma HG 119/2014 in calitate de proprietar al unui imobil inchiriat cu contract inregistrat daca nu am alte venituri decat cele ... (vezi toată discuția)