avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia

Buna seara va rog am și eu o întrebare tatăl meu a lucrat la IRF Periș Ilfov (uzina) și acea uzina IRF sa desființat și nu mai este arhiva cum pot optine vechimea înapoi ?
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 13:29, 13 Iunie 2018
Vă puteți adresa în scris cu o solicitare Biroului Județean Ilfov al Arhivelor Naționale, ale cărui date de contact le găsiți mai jos:
Şef birou: Dr. Cristina Dina ŢINEGHE
Adresa: Bucureşti, str. Leaota nr. 2A, sector 6
Telefon: 021/777.4993
Fax: 021/777.4993
E-mail: ilfov@arhivelenationale.ro
Program Sala de studiu: Marţi, Miercuri: 8.30-14.30
E-mail Sala de studiu: salastudiu.ilfov@arhivelenationale.ro
Program Relaţii cu publicul: Luni-Joi: 9.00-15.00, Vineri: 9.00-13.00
Audienţe şef serviciu: Marti, Joi: 9.00-12.00

Puteți, desigur, da un telefon în prealabil pentru a întreba dacă biroul județean al Arhivelor Naționale deține documente ale uzinei la care a lucrat tatăl dumneavoastră și care sunt datele pe care trebuie să le furnizați în cererea pe care ulterior o veți formula.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de ... Apostol Eugen Apostol Eugen Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de munca a institutiei ICCE Baneasa. Multumesc (vezi toată discuția)
Arhiva Întreprinderii de construcții ... ileanaileana2 ileanaileana2 Doresc să aflu unde se găsește arhiva Întreprinderii de Construcții Metalice și Prefabricate din București (ICMP - București), secția ... (vezi toată discuția)