avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

Buna seara Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la pensia anticipata. In iulie 2018 implinesc varsta de 58 de ani.In octombrie implinesc 35 de ani in campul muncii.As dori sa ma pensionez anticipat.Se vehiculeaza cum ca s-ar fi dat o lege in care cei ce ies anticipat la pensie , nu mai beneficiaza de pensia pentru limita de varsta. Este Adevarat? Ce ma sfatuiti sa fac? Mutumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata stefaste stefaste Rog frumos pe cineva care ma poate ajuta c-un raspuns referitor la varsta de pensionare. Art.62-(1) Pensia anticipata se cuvine,cu cel mult 5 ani inaintea ... (vezi toată discuția)
Pensie cu handicap accentuat Florina Flori Florina Flori Buna ziua,am varsta de 52 de ani și am handicap din 2005,din 2014 am certificat de handicap accentuat,am cotizat la stat 30 de ani,credeti ca as putea ieși ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie sc gerom trans sa sc gerom trans sa Buna ziua, Sunt nascuta in iulie 1967 si as dori sa stiu când pot iesi la pensie dar daca se poate as dori si o explicatie in sensul cum creste gradual in ... (vezi toată discuția)