avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate conditii construire teren fotbal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

conditii construire teren fotbal

Buna ziua! M-am anjgajat recent in cadrul unei primarii la compartimentul urbanism unde am intampinat niste probleme. Se doreste sa construiasca 3 terenuri de fotbal in comuna, in sate diferite. Intrebarea este ce conditii trebuie sa fie indeplinite ca sa putem face aceste terenuri de fotbal?
Terenurile trebuie sa fie amplasat in zona de parcuri, sport, agrement?
Trebuie intocmit PUZ ?
Se poate construi teren de fotbal pe un teren care este extravilan ?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
ion_raluca, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Intocmire puz pt un teren extravilan irinapostole irinapostole Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema : Anul trecut am cumparat un teren extravilan(640 mp + 180mp cota drum) si intentioez sa ... (vezi toată discuția)