avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan recuperat de la statul roman, pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan recuperat de la statul roman, pe care s-a construit un transformator

Buna ziua,

Am reusit sa recuperez un teren intravilan de la statul roman (in jur de 430 metru patrati), dar momentan chiar nu stiu ce sa fac cu acesta, fiindca:
1. Electrica Oradea a construit un transformator electric pe coltul acestui teren,
2. Au construit un sir de blocuri, si la un punct, blocul este la 50 cm distanta de terenul meu => practic nu pot sa construiesc, nici sa pun un gard.
3. Deorece terenul e intre blocuri, asociatia locatarilor a vopsit niste parcari pe terenul meu, le-a numerotat, si ma gandesc ca le da in chirie...cam urat

As vrea sa stiu cam ce optiuni am, pe ce cale sa o iau...

Alte discuții în legătură

Teren intravilan recuperat de la statul român, pe care s-a construit un transformator. ce opțiuni am, pe ce cale s-o iau? doblor doblor Buna ziua, Am reusit sa recuperez un teren intravilan de la statul roman (in jur de 430 metru patrati), dar momentan chiar nu stiu ce sa fac cu acesta, ... (vezi toată discuția)
Distanta intre doua case LovinAlina LovinAlina As dori sa stiu si eu urgent care este distanta intre 2 case legala,specific ca vecina mea are gardul la coltul casei mele,nici 1 cm nu am in spatele casei,2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe ... Andy89572 Andy89572 Buna ziua , dețin un teren intravilan de 13.30 m lățime pe 59 lungime , doresc sa construiesc o căsuța dar se pare ca e cam imposibil după planul de ... (vezi toată discuția)