Pe 15.06 s-au incheiat cele 23 luni in care am fost in concediu crestere copil. Ocupam functia de Marketing manager iar cand m-am intors mi s-a spus ca din cauza reorganizarii business-ului companiei, functia mea a disparut. Mi s-a oferit postul de merchandiser pt ca “oricum altceva nu am de facut si ei sunt obligati sa nu ma dea afara timp de 6 luni”. Precizez ca in perioada in care am fost in ccc, compania care avea ca activitate reprezentanta, import si distributie pentru un renumit brand de electrocasnice, a predat importul si distributia catre o alta companie, colegii mei asigurand suport acestei companii, dar efectuand si parte din jobul meu anterior. Va rog spuneti-mi ce este de facut in acest caz? Ma simt nedreptatita, eu putand a prelua parte din activitatea aferenta marketingului dar si vanzari ( pe langa functia de marketing manager care era in contract, ocupam si functia de manager achizitii si vanzari pentru o categorie din cele doua pe cate firma le comercializeaza). Care-mi sunt drepturile, daca mi se ofera salariu mai mic ( inca nu am ajuns la aceasta discutie)? Contez pe raspunsul dvs. Multumesc mult!