avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nota netrecuta la disciplina Protectia Internationala ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nota netrecuta la disciplina Protectia Internationala a drepturilor omului

Buna ziua,
In anul 2012 am sustinut examenul la disciplina PIDO, cu acordul profesorului titular de curs, la o alta data decat cea stabilita pentru examen, In luna august 2012 am sesizat cadrul didactic si Decanatul, nota nefiind trecuta in catalog. Mi s-au dat asigurari ca situatia se va rezolva. Discutiile au fost purtate atat pe Email( sesizarea a fost facuta pe Email) cat si telefonic, Decanatul spunandu-mi ca va lua legatura cu profesorul de curs pentru a fi trecuta nota in catalog. Un an mai tarziu, in 2013, raspunsul a fost altul'' lucrarile nu sunt pastrate decat 1 an de zile'', desi sansele de promovabilitate la acest examen erau de 100%. Acum, m-am reinscris la facultate si incerc sa fiu repusa in drepturi, nu vreau sa imi asum greselile profesorilor si sa sustin alte 11 examene-restante credit. Ce mijloace juridice pot uzita pentru a-mi apara drepturile? Cum poate fi sanctionat profesorul de curs care nu a trecut nota in catalog? Orice idei, sugestii imi sunt de mare folos. Mii de multumiri!

Alte discuții în legătură

Facultate - profesorul nu mi-a trecut nota in catalog Obliterate Obliterate Buna ziua.Sunt stundent, si o doamna profesoara nu mi-a trecut o nota la secretariat.Din cauza asta eu nu pot sa trec in anul urmator si nu pot primi ... (vezi toată discuția)
Buna seara! elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, ... Manuelutza Manuelutza Buna seara! Elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, intra in categoria celor amanati anual, din ROFUIP? (vezi toată discuția)
Facultatea nu-mi gaseste situatia din anul i MaryPopescu MaryPopescu Buna ziua, am absolvit cursurile unei universitati din bucuresti fara a sustine examenul de licenta. Anul trecut am cerut la secretariatul facultatii ... (vezi toată discuția)