avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosa septica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosa septica

Va rog sa ma lamuriti:la cati metri de curtea si gradina vecinului poate fi amplasata fosa septica?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:36, 18 Iunie 2018
Fosa septica se amplaseaza in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata care in functie de conditiile de mediu (directie vant preponderent, umiditate, etc.), caile de acces si canalizarea, existente in zona, vecinatati, etc. amplaseaza respectiva fosa.
Pentru amplasarea fosei septice este nevoie de avizul Directiei judetene de sanatate publica si al Agentiei teritoriale de mediu, avizul vecinilor si autorizatie de ctie. de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fosa septica narcisaruset narcisaruset Buna ziua Vecinul a inceput constructia unei fose septice la mai putin de 10 m distanta de fantana casei in care locuiesc. Avand in vedere ca nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Mediu Constantin-Sinel MARIN Constantin-Sinel MARIN Buna ziua! A. Vecinul meu depoziteaza fecale umane in aer liber, intr-o groapa in pamant (nebetonata). Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva prevederi ... (vezi toată discuția)
Fosa septică - probleme cu vecinii Barbu Nicolae Barbu Nicolae Buna ziua, Am un spatiu comercial in suprafata de 50 mp. proprietate personala care este construit pe un teren de 200 mp. Vreau sa fac o covrigarie si am ... (vezi toată discuția)