avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microintreprindere trecere impozit de la 1% la 3%
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microintreprindere trecere impozit de la 1% la 3%

Buna ziua!
Pentru o microintreprindere cu un angajat platesc impozit 1%. Luna aceasta angajatul indeplineste conditiile de pensionare. Cu ce luna, trim. trec la 3% si daca trebuie sa depun ceva la fisc?
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: magdalena_ema , utilizator 17:34, 18 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit si micro alice53 alice53 buna ziiua, am inteles din mesajele de aici cu privire la imp profit, il declar si platesc pt trim 4 2012 pana la 25.03.2013... corect? dar ce n-am inteles ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere infiintata in aprilie Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Am inregistrat la ONRC o microintreprindere, neplatitoare de TVA care va angaja (urmeaza) o persoana in functia de contabil. Va rog foarte ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 65000 euro la 31.12.2015 vdeny vdeny Buna ziua, Daca la 31.12.2015 am o CA=350000 lei, sunt cu 3%, din ce luna trec la platitor de impozit pe profit? Cursul euro este cel de la data de ... (vezi toată discuția)