avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație handicap și însoțitor persoană ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație handicap și însoțitor persoană handicap

Aș dori să știu care sunt pașii de urmat, dupa obținerea certificatului de handicap, pentru a intra efectiv in posesia indemnizațiilor de handicap și însoțitor persoană handicap,
Este vorba de mama mea, în vârstă de 94 ani, diagnosticată cu demență Alzheimer, formă severă. În prezent avem dosarul ei depus la SECPAH Argeș, așteptăm comisia de evaluare la domiciliu și apoi eliberarea certificatului de handicap. Ce urmează să facem după? Mulțumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap consuela_moraru consuela_moraru Buna seara.Tatal meu are varsta de 75 ani si este pensionar de drept cu retrib de 1500.Acum patru luni a avut devieri de comportament in urma carora fam a ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdicție. AndronacheIonica AndronacheIonica Bună, ziua. Sunt, asistent personal la domiciliu, al mamei mele, angajat la Direcția de Asistenta Sociala cu contract de munca. Mama mea este diagnosticata ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap - pensionar Vilcu Gina Vilcu Gina Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:mama mea este pensionara de 20 de ani,cu pensie pentru limita de varsta,intre timp s-a imbolnavit,are dementa ... (vezi toată discuția)